top of page

SAIRAAN LAPSEN HOITOPALVELU YRITYKSILLE

Tutustu sairaan lapsen hoitopalvelun tuomiin etuihin yrityksellesi ja työntekijöillesi. Kotihoito Linnea tarjoaa sairaan lapsen hoitopalvelua ilman aloitus- tai jäsenmaksua Kuopiossa sekä lähikunnissa.

Äiti! Päähän koskee..

Sitoutuneempi 

työvoima

Tarjoamalla käytännön apua arjen hallinnassa sairastumistilanteissa korostat sitoutumistasi työntekijöidesi hyvinvointiin.

 

Terve ja tyytyväinen työvoima on avainasemassa, kun varmistetaan, että projektit etenevät sujuvasti ja aikataulut pitävät.

Ootko miettinyt työpaikan vaihtoa? Näillä olis sairaan lapsen hoitopalvelu..

ammattitaitoiset hoitajat

Jos työntekijänne lapsi sairastuu, ovat hoitajamme aina vain puhelun päässä työntekijänne kotoa.


Tavoitteenamme on mahdollistaa tiimisi ja työyhteisösi normaali toiminnan jatkaminen ilman, että työt kasaantuvat sairaan lapsen hoidosta aiheutuvien poissaolojen vuoksi.

Yks soitto vaan ja sieltä tulee täti käymään ja sä pääset töihin!

Hoitopalvelun käyttö

Miten sairaan lapsen hoitopalvelun järjestäminen ja käyttö tapahtuvat?

AKTIVOI PALVELU

Kiitos. Lomakkeen täytettyäsi saat muutaman päivän kuluessa sähköpostiisi sopimusehdot sekä allekirjoituspyynnön. Sairaan lapsen hoitopalveluun kuuluminen on maksutonta, ja veloitamme vain käytetyistä hoitotunneista.

Palvelua mahdollisesti käyttävien työntekijöiden lukumäärä:
Työntekijöiden asuinpaikkakunnat: (Voit valita useita vaihtoehtoja)

Voit jättää Kotihoito Linneaan työhakemuksen lomakkeen kautta. Kerro meille hieman itsestäsi, koulutuksestasi sekä erikoisosaamisestasi. Vastaamme hakemuksiin mahdollisimman pian.

Etsitkö kotihoitoalan työtä? 

aktivoi palvelu yrityksellesi

Sairaan lapsen hoitopalvelulla voit tarjota työntekijöillesi enemmän kuin pelkän työpaikan – tarjoat heille mahdollisuuden huolehtia perheestään ja samalla keskittyä työntekoon.

bottom of page