top of page

Kotihoito Linnean esittely

Kotihoito Linnea on vuonna 2022 perustettu täyden palvelun kotihoitoyritys, jonka visiona on luoda aidosti henkilökohtaista ja monipuolista hoivapalvelua sitä tarvitsevan luokse.

MADE IN JUANKOSKI 

Ajatus kotihoitoyrityksen perustamisesta lähti käyntiin koronavuosien lisätessä avun tarvetta alueemme kodeissa valtavasti. Monelle ikäihmiselle kotona käyvä tuki on elintärkeä voimavara, ja halusimmekin omalta osaltamme varmistaa tämän tukipilarin pystyssä pysymisen. 

Henkilökuntaamme kuuluu kokeneita terveydenhuollon ammattilaisia. Kouluttaudumme säännöllisesti ajantasaisen tiedon ja ammattitaidon ylläpitämiseksi. Lääkelupien suorittaminen toteutetaan annettujen vaatimuksien mukaisesti.

Koska työskentelymme tapahtuu asiakkaidemme kodeissa tärkeiden asioiden äärellä, on turvallinen ja luotettava henkilökunta yrityksemme tinkimätön perusarvo. Varaamme jokaiseen asiakaskäyntiin tarvittavan ajan mieluummin hieman ylimitoittaen kuin kiirehtien - ja näin pidämme huolen siitä että asiakkaamme sekä heidän omaisensa voivat mennä nukkumaan turvallisin mielin. 

Ole kuin kotonasi.

Usein kysyttyä

Kotihoito Linnea on palvelusetelituottaja - mitä se tarkoittaa? Toimimme palvelusetelituottajana niin Kuopiossa kuin Kaavillakin. Palveluseteli tarkoittaa kunnan sosiaali- ja terveyspalveluja saavalle myönnettyä sitoumusta korvata kyseisten palveluiden kustannukset ennalta määritettyyn arvoon asti. Palvelusetelin saa asuinkunnan terveysasemalta, sosiaalivirastosta ja muista kunnan palveluyksiköistä, jotka myös antavat lisätietoja palvelusetelistä.

Voinko käyttää palveluitanne, vaikka kotonamme käy kunnan kotihoitaja? Voitte. Olemme tiiviisti yhteistyössä kunnan kotihoidon kanssa ja tarpeen tullen pystymme muodostamaan kunnan kotihoidon kanssa toimivan yhteistyömallin, jossa me esimerkiksi hoidamme tuen koti- ja hygieniatarpeissa kunnan kotihoidon hoitaessa muut käynnit. Palvelumme räätälöidään aina asiakkaidemme tarpeen mukaan!

Tilaan kotihoitoa läheiselleni - mistä tiedän mitä palveluita valita? Voimme lähteä liikenteeseen tavanomaisesta kotikäynnistä ja antaa palvelun tarpeen muotoutua sopivaksi - soittamalla numeroon 0505558835 voimme myös käydä läpi tilannettanne ajan kanssa.

Voiko kotihoitopalvelun saada arvonlisäverottomana? Kyllä voi - käydessämme läpi avun tarpeen kanssanne pyrimme aina löytämään teille edukkaimman ratkaisun ja auttamaan sen toteuttamisessa.

Miten tilaan apua? oit ottaa meihin yhteyttä joko soittamalla numeroon 0505558835, jättämällä soittopyynnön tai sähköpostitse osoitteeseen info(at)kotihoitolinnea.fi - toivottavasti tapaamme pian!

Voinko saada palveluista kotitalousvähennystä? Kyllä - Kotihoito Linnean palvelut kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Voit siis vähentää työmme verotuksessa kotitalousvähennyksenä.

Varaamani aika ei sovikaan minulle - mitä nyt? Joskus meille kaikille tulee yllättäviä menoja. Olethan meihin puhelimitse yhteydessä mahdollisimman pian jotta voimme katsoa käynnille uuden ajankohdan tai perua käynnin.

Voinko saada kotitalousvähennystä sukulaiseni luona teetetystä työstä? Kyllä voit - myös lähisukulaisten luokse tilatut palvelut ovat vähennettävissä kotitalousvähennyksessä, mutta vähennyksen saajan on oltava sama kuin maksajan. Jos siis maksat palvelumme vanhemmallesi tai isovanhemmallesi, saat työn osuudesta kotitalousvähennyksen omaan verotukseesi.

Töihin kotihoito 
Linneaan ?

Hakemus

Kotihoito Linnea tarjoaa avoimia työpaikkoja sairaanhoitajille ja muille terveysalan ammattilaisille Kuopion, Pohjois-Savon alueella.

Lomakkeelle voit jättää yhteystietosi, ansioluettelosi, sekä kertoa hieman itsestäsi - palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Hakemus

bottom of page