top of page

Kotihoito Linnea

Täyden palvelun kotihoitoyritys

 Kotihoito Linnea on vuonna 2022 perustettu täyden palvelun kotihoitoyritys, jonka visiona on luoda aidosti henkilökohtaista ja monipuolista hoivapalvelua sitä tarvitsevan luokse. Yhtenä periaatteenamme onkin palvelun tarjoaminen kiireettömästi, asiakasta kuunnellen. 

 

Yrityksemme on jatkuvasti laajentua toimija Pohjois-Savon alueella. Toimimme pääsääntöisesti Nilsiän ja Juankosken alueilla sekä lähikunnissa. Toimipisteemme sijaitsee Juankoskella.

 

Henkilökuntaamme kuuluu kokeneita terveydenhuollon ammattilaisia. Kouluttaudumme säännöllisesti ajantasaisen tiedon ja ammattitaidon ylläpitämiseksi. Lääkelupien suorittaminen toteutetaan annettujen vaatimuksien mukaisesti.

 

Kotihoidon sekä kotisairaanhoidon lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat veteraanien ja lapsiperheiden kotiapu, omaishoidon sijaistaminen sekä kotona tehtävät pienimuotoiset sairaanhoidolliset toimenpiteet.

image_6483441-2_edited.jpg

Ole kuin kotonasi.

Ajatus kotihoitoyrityksen perustamisesta lähti käyntiin koronavuosien lisätessä avun tarvetta alueemme kodeissa valtavasti. Monelle ikäihmiselle kotona käyvä tuki on elintärkeä voimavara, ja halusimmekin omalta osaltamme varmistaa tämän tukipilarin pystyssä pysymisen. 

Kiireetön, turvallinen & välittävä

Koska työskentelymme tapahtuu asiakkaidemme kodeissa tärkeiden asioiden äärellä, on turvallinen ja luotettava henkilökunta yrityksemme tinkimätön perusarvo. Varaamme jokaiseen asiakaskäyntiin tarvittavan ajan mieluummin hieman ylimitoittaen kuin kiirehtien - ja näin pidämme huolen siitä että asiakkaamme sekä heidän omaisensa voivat mennä nukkumaan turvallisin mielin. 

image_6483441_edited.jpg
 • Voinko saada palveluista kotitalousvähennystä?
  Kyllä - Kotihoito Linnean palvelut kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Voit siis vähentää työmme verotuksessa kotitalousvähennyksenä.
 • Miten kotitalousvähennys tehdään?
  Kotitalousvähennyksen saaminen palveluistamme on yksinkertaista: Ilmoita palveluiden hinnat OmaVero:n kautta verottajalle, tai käytä lomaketta 14A saatuasi esitäytetyn veroilmoituksen postissa. Tarvitset yrityksemme Y-tunnuksen (3241725-7) sekä laskun/laskujen loppusumman.
 • Paljonko kotitalousvähennystä voi enimmillään saada?
  Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä kotitalous-, hoiva- tai hoitotyöstä on tällä hetkellä 3500€/ kalenterivuosi. Pariskunnat voivat saada kotitalousvähennystä jopa 7000€ vuodessa. Voit vähentää kotitalousvähennyksenä enintään 60% palveluidemme hinnoista.
 • Kotihoito Linnea on palvelusetelituottaja - mitä se tarkoittaa?
  Toimimme palvelusetelituottajana niin Kuopiossa kuin Kaavillakin. Palveluseteli tarkoittaa kunnan sosiaali- ja terveyspalveluja saavalle myönnettyä sitoumusta korvata kyseisten palveluiden kustannukset ennalta määritettyyn arvoon asti. Palvelusetelin saa asuinkunnan terveysasemalta, sosiaalivirastosta ja muista kunnan palveluyksiköistä, jotka myös antavat lisätietoja palvelusetelistä.
 • Miten tilaan apua?
  Voit ottaa meihin yhteyttä joko soittamalla numeroon 0505558835, käyttämällä sivun alareunasta löytyvää yhteydenottolomaketta tai sähköpostitse osoitteeseen info(at)kotihoitolinnea.fi - toivottavasti tapaamme pian!
 • Mitä palvelu maksaa?
 • Voinko käyttää palveluitanne, vaikka kotonamme käy kunnan kotihoitaja?
  Voitte. Olemme tiiviisti yhteistyössä kunnan kotihoidon kanssa ja tarpeen tullen pystymme muodostamaan kunnan kotihoidon kanssa toimivan yhteistyömallin, jossa me esimerkiksi hoidamme tuen koti- ja hygieniatarpeissa kunnan kotihoidon hoitaessa muut käynnit. Palvelumme räätälöidään aina asiakkaidemme tarpeen mukaan!
 • Varaamani aika ei sovikaan minulle - mitä nyt?
  Joskus meille kaikille tulee yllättäviä menoja. Olethan meihin puhelimitse yhteydessä mahdollisimman pian jotta voimme katsoa käynnille uuden ajankohdan tai perua käynnin.
 • Voiko palvelun saada arvonlisäverottomana?
  Kyllä voi - käydessämme läpi avun tarpeen kanssanne pyrimme aina löytämään teille edukkaimman ratkaisun ja auttamaan sen toteuttamisessa.
bottom of page