top of page
 • Voinko saada palveluista kotitalousvähennystä?
  Kyllä - Kotihoito Linnean palvelut kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Voit siis vähentää työmme verotuksessa kotitalousvähennyksenä.
 • Miten kotitalousvähennys tehdään?
  Kotitalousvähennyksen saaminen palveluistamme on yksinkertaista: Ilmoita palveluiden hinnat OmaVero:n kautta verottajalle, tai käytä lomaketta 14A saatuasi esitäytetyn veroilmoituksen postissa. Tarvitset yrityksemme Y-tunnuksen (3241725-7) sekä laskun/laskujen loppusumman.
 • Paljonko kotitalousvähennystä voi enimmillään saada?
  Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä kotitalous-, hoiva- tai hoitotyöstä on tällä hetkellä 3500€/ kalenterivuosi. Pariskunnat voivat saada kotitalousvähennystä jopa 7000€ vuodessa. Voit vähentää kotitalousvähennyksenä enintään 60% palveluidemme hinnoista.
 • Kotihoito Linnea on palvelusetelituottaja - mitä se tarkoittaa?
  Toimimme palvelusetelituottajana niin Kuopiossa kuin Kaavillakin. Palveluseteli tarkoittaa kunnan sosiaali- ja terveyspalveluja saavalle myönnettyä sitoumusta korvata kyseisten palveluiden kustannukset ennalta määritettyyn arvoon asti. Palvelusetelin saa asuinkunnan terveysasemalta, sosiaalivirastosta ja muista kunnan palveluyksiköistä, jotka myös antavat lisätietoja palvelusetelistä.
 • Miten tilaan apua?
  Voit ottaa meihin yhteyttä joko soittamalla numeroon 0505558835, käyttämällä sivun alareunasta löytyvää yhteydenottolomaketta tai sähköpostitse osoitteeseen info(at)kotihoitolinnea.fi - toivottavasti tapaamme pian!
 • Mitä palvelu maksaa?
 • Voinko käyttää palveluitanne, vaikka kotonamme käy kunnan kotihoitaja?
  Voitte. Olemme tiiviisti yhteistyössä kunnan kotihoidon kanssa ja tarpeen tullen pystymme muodostamaan kunnan kotihoidon kanssa toimivan yhteistyömallin, jossa me esimerkiksi hoidamme tuen koti- ja hygieniatarpeissa kunnan kotihoidon hoitaessa muut käynnit. Palvelumme räätälöidään aina asiakkaidemme tarpeen mukaan!
 • Varaamani aika ei sovikaan minulle - mitä nyt?
  Joskus meille kaikille tulee yllättäviä menoja. Olethan meihin puhelimitse yhteydessä mahdollisimman pian jotta voimme katsoa käynnille uuden ajankohdan tai perua käynnin.
 • Voiko palvelun saada arvonlisäverottomana?
  Kyllä voi - käydessämme läpi avun tarpeen kanssanne pyrimme aina löytämään teille edukkaimman ratkaisun ja auttamaan sen toteuttamisessa.
bottom of page